Vaktelspeilegg i toast
Trenger du å imponere til frokost? Ta speileggene et skritt videre.
INGREDIENSER
4 skiver loff
4 vaktelegg
smør
salt og pepper
cayennepepper
litt gressløk
FREMGANGSMÅTE
1
Lag små ringer av loff. Stek gylne og sprø i rikelig med smør i panna. Bruk middels temperatur og god tid så du unngår å svi skivene.
2
Når brødringene har blitt gylne og sprø på en side så snur du dem. Tilsett mer smør.
3
Når brødringene har begynt å bli gylne tilsetter du egg i midten. Ta så stekepannen av varmen og til siden, så brødet og eggene får stekt ferdig uten å svi seg.
4
Tilsett cayennepepper, gressløk og salt og pepper etter behov. Server med bacon, sautert spinat, ristet sopp, bakte tomater etc.
Pssst: Disse kan selvfølgelig også lages med vanlige hønseegg!