Vaktelspeilegg i toast

Trenger du å imponere til frokost? Ta speileggene et skritt videre.

INGREDIENSER

4 skiver loff

4 vaktelegg

smør

salt og pepper

cayennepepper 

litt gressløk


FREMGANGSMÅTE

1

Lag små ringer av loff. Stek gylne og sprø i rikelig med smør i panna. Bruk middels temperatur og god tid så du unngår å svi skivene.

2

Når brødringene har blitt gylne og sprø på en side så snur du dem. Tilsett mer smør.

3

Når brødringene har begynt å bli gylne tilsetter du egg i midten. Ta så stekepannen av varmen og til siden, så brødet og eggene får stekt ferdig uten å svi seg.

4

Tilsett cayennepepper, gressløk og salt og pepper etter behov. Server med bacon, sautert spinat, ristet sopp, bakte tomater etc.

Pssst: Disse kan selvfølgelig også lages med vanlige hønseegg! 

Forrige
Forrige

Guacamole

Neste
Neste

Banan-, kokos- og limesorbet