Kokkekniv - Masahiro NEO Chef 180 mm
God mat og gode måltider starter alltid med gode råvarer. Kvaliteten på råvarene og hvordan de blir behandlet vi alltid være nøkkelen til gode smaksopplevelser – for profesjonelle og for hjemmekokkken. I tillegg trenger vi også et minimum av utstyr, og enda viktigere – noen til å utføre selve jobben. Spesielt i det profesjonelle køkkenet er man avhengig av noen flittige arbeidshester. Noen som er villig til å stå på, hver dag – og gjerne lange dager.
NEO– kokkeknivene har blitt mine arbeidshester. De har en formidabel stayerevne gjennom en lang arbeidsdag. De ligger godt i hånden, er fleksible å jobbe med og veldig allsidige med tankle på oppgavene de blir satt til.
MASAHIRO smir disse kokkeknivene for hånd og bladet er lager at laminert pulvestål, som er lett å skjerpe og som holder eggen skarp lenge. De et lette, og har et optimalt balansepunkt. NEO-kokkeknivene er tradisjonelle japanske kokkekniver som passer perfekt på alle internasjonale kjøkken.
62HRC.
R2 Pulverstål.
Bladlengde 180mm.
Vekt 150gr.
God mat og gode måltider starter alltid med gode råvarer. Kvaliteten på råvarene og hvordan de blir behandlet vi alltid være nøkkelen til gode smaksopplevelser – for profesjonelle og for hjemmekokkken. I tillegg trenger vi også et minimum av utstyr, og enda viktigere – noen til å utføre selve jobben. Spesielt i det profesjonelle køkkenet er man avhengig av noen flittige arbeidshester. Noen som er villig til å stå på, hver dag – og gjerne lange dager.
NEO– kokkeknivene har blitt mine arbeidshester. De har en formidabel stayerevne gjennom en lang arbeidsdag. De ligger godt i hånden, er fleksible å jobbe med og veldig allsidige med tankle på oppgavene de blir satt til.
MASAHIRO smir disse kokkeknivene for hånd og bladet er lager at laminert pulvestål, som er lett å skjerpe og som holder eggen skarp lenge. De et lette, og har et optimalt balansepunkt. NEO-kokkeknivene er tradisjonelle japanske kokkekniver som passer perfekt på alle internasjonale kjøkken.
62HRC.
R2 Pulverstål.
Bladlengde 180mm.
Vekt 150gr.
God mat og gode måltider starter alltid med gode råvarer. Kvaliteten på råvarene og hvordan de blir behandlet vi alltid være nøkkelen til gode smaksopplevelser – for profesjonelle og for hjemmekokkken. I tillegg trenger vi også et minimum av utstyr, og enda viktigere – noen til å utføre selve jobben. Spesielt i det profesjonelle køkkenet er man avhengig av noen flittige arbeidshester. Noen som er villig til å stå på, hver dag – og gjerne lange dager.
NEO– kokkeknivene har blitt mine arbeidshester. De har en formidabel stayerevne gjennom en lang arbeidsdag. De ligger godt i hånden, er fleksible å jobbe med og veldig allsidige med tankle på oppgavene de blir satt til.
MASAHIRO smir disse kokkeknivene for hånd og bladet er lager at laminert pulvestål, som er lett å skjerpe og som holder eggen skarp lenge. De et lette, og har et optimalt balansepunkt. NEO-kokkeknivene er tradisjonelle japanske kokkekniver som passer perfekt på alle internasjonale kjøkken.
62HRC.
R2 Pulverstål.
Bladlengde 180mm.
Vekt 150gr.