Kokkekniv - Masahiro NEO Chef 180 mm

1 200,00 kr

God mat og gode måltider starter alltid med gode råvarer. Kvaliteten på råvarene og hvordan de blir behandlet vi alltid være nøkkelen til gode smaksopplevelser – for profesjonelle og for hjemmekokkken. I tillegg trenger vi også et minimum av utstyr, og enda viktigere – noen til å utføre selve jobben. Spesielt i det profesjonelle køkkenet er man avhengig av noen flittige arbeidshester. Noen som er villig til å stå på, hver dag – og gjerne lange dager.

NEO– kokkeknivene har blitt mine arbeidshester. De har en formidabel stayerevne gjennom en lang arbeidsdag. De ligger godt i hånden, er fleksible å jobbe med og veldig allsidige med tankle på oppgavene de blir satt til.

MASAHIRO smir disse kokkeknivene for hånd og bladet er lager at laminert pulvestål, som er lett å skjerpe og som holder eggen skarp lenge. De et lette, og har et optimalt balansepunkt. NEO-kokkeknivene er tradisjonelle japanske kokkekniver som passer perfekt på alle internasjonale kjøkken.

  • 62HRC.

  • R2 Pulverstål.

  • Bladlengde 180mm.

  • Vekt 150gr.

Antall:
Legg i handlekurv

God mat og gode måltider starter alltid med gode råvarer. Kvaliteten på råvarene og hvordan de blir behandlet vi alltid være nøkkelen til gode smaksopplevelser – for profesjonelle og for hjemmekokkken. I tillegg trenger vi også et minimum av utstyr, og enda viktigere – noen til å utføre selve jobben. Spesielt i det profesjonelle køkkenet er man avhengig av noen flittige arbeidshester. Noen som er villig til å stå på, hver dag – og gjerne lange dager.

NEO– kokkeknivene har blitt mine arbeidshester. De har en formidabel stayerevne gjennom en lang arbeidsdag. De ligger godt i hånden, er fleksible å jobbe med og veldig allsidige med tankle på oppgavene de blir satt til.

MASAHIRO smir disse kokkeknivene for hånd og bladet er lager at laminert pulvestål, som er lett å skjerpe og som holder eggen skarp lenge. De et lette, og har et optimalt balansepunkt. NEO-kokkeknivene er tradisjonelle japanske kokkekniver som passer perfekt på alle internasjonale kjøkken.

  • 62HRC.

  • R2 Pulverstål.

  • Bladlengde 180mm.

  • Vekt 150gr.

God mat og gode måltider starter alltid med gode råvarer. Kvaliteten på råvarene og hvordan de blir behandlet vi alltid være nøkkelen til gode smaksopplevelser – for profesjonelle og for hjemmekokkken. I tillegg trenger vi også et minimum av utstyr, og enda viktigere – noen til å utføre selve jobben. Spesielt i det profesjonelle køkkenet er man avhengig av noen flittige arbeidshester. Noen som er villig til å stå på, hver dag – og gjerne lange dager.

NEO– kokkeknivene har blitt mine arbeidshester. De har en formidabel stayerevne gjennom en lang arbeidsdag. De ligger godt i hånden, er fleksible å jobbe med og veldig allsidige med tankle på oppgavene de blir satt til.

MASAHIRO smir disse kokkeknivene for hånd og bladet er lager at laminert pulvestål, som er lett å skjerpe og som holder eggen skarp lenge. De et lette, og har et optimalt balansepunkt. NEO-kokkeknivene er tradisjonelle japanske kokkekniver som passer perfekt på alle internasjonale kjøkken.

  • 62HRC.

  • R2 Pulverstål.

  • Bladlengde 180mm.

  • Vekt 150gr.