Familiekokeboka (2020) - med personlig hilsen
Av alle livets små og store spørsmål er det ett du garantert aldri blir ferdig med å stille: Hva skal vi ha til middag i dag?
– Klassiker i ny, oppdatert og utvidet utgave
– Alt du trenger å vite på hverdagskjøkkenet
– Over 200 nye oppskrifter
I 10 år nå har den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka av Ole Martin Alfsen og Tom Victor Gausdal hjulpet nordmenn i alle aldre med å løse middagsflokene sine – med massevis av gode oppskrifter, råd og tips, og topp fagkunnskap kombinert med en ujålete tone. Få andre kokebøker har fått samme status: Elsket av både lesere og kritikere, med nærmere 150 000 solgte eksemplarer, og utropt til en av de beste og viktigste kokebøkene i Norge i nyere tid.
Nå har mesterkokkene Gausdal og Alfsen gått sammen for å gjøre Familiekokebokaenda større, bedre og mer brukervennlig. Alle oppskrifter er gjennomgått og oppdatert – og over 200 nye oppskrifter er lagt til. En lang rekke nye hverdagsfavoritter har kommet inn, og særlig kapitlene om fisk og sjømat og om grønnsakstilbehør har blitt mye større. I tillegg har boka har fått et helt nytt kapittel med vegetariske middagsalternativer. Resultatet er en ny og fristende – men likevel gjenkjennelig – utgave av en av de mest populære og nyttige kokebøkene noensinne laget på norsk.
Av alle livets små og store spørsmål er det ett du garantert aldri blir ferdig med å stille: Hva skal vi ha til middag i dag?
– Klassiker i ny, oppdatert og utvidet utgave
– Alt du trenger å vite på hverdagskjøkkenet
– Over 200 nye oppskrifter
I 10 år nå har den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka av Ole Martin Alfsen og Tom Victor Gausdal hjulpet nordmenn i alle aldre med å løse middagsflokene sine – med massevis av gode oppskrifter, råd og tips, og topp fagkunnskap kombinert med en ujålete tone. Få andre kokebøker har fått samme status: Elsket av både lesere og kritikere, med nærmere 150 000 solgte eksemplarer, og utropt til en av de beste og viktigste kokebøkene i Norge i nyere tid.
Nå har mesterkokkene Gausdal og Alfsen gått sammen for å gjøre Familiekokebokaenda større, bedre og mer brukervennlig. Alle oppskrifter er gjennomgått og oppdatert – og over 200 nye oppskrifter er lagt til. En lang rekke nye hverdagsfavoritter har kommet inn, og særlig kapitlene om fisk og sjømat og om grønnsakstilbehør har blitt mye større. I tillegg har boka har fått et helt nytt kapittel med vegetariske middagsalternativer. Resultatet er en ny og fristende – men likevel gjenkjennelig – utgave av en av de mest populære og nyttige kokebøkene noensinne laget på norsk.
Av alle livets små og store spørsmål er det ett du garantert aldri blir ferdig med å stille: Hva skal vi ha til middag i dag?
– Klassiker i ny, oppdatert og utvidet utgave
– Alt du trenger å vite på hverdagskjøkkenet
– Over 200 nye oppskrifter
I 10 år nå har den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka av Ole Martin Alfsen og Tom Victor Gausdal hjulpet nordmenn i alle aldre med å løse middagsflokene sine – med massevis av gode oppskrifter, råd og tips, og topp fagkunnskap kombinert med en ujålete tone. Få andre kokebøker har fått samme status: Elsket av både lesere og kritikere, med nærmere 150 000 solgte eksemplarer, og utropt til en av de beste og viktigste kokebøkene i Norge i nyere tid.
Nå har mesterkokkene Gausdal og Alfsen gått sammen for å gjøre Familiekokebokaenda større, bedre og mer brukervennlig. Alle oppskrifter er gjennomgått og oppdatert – og over 200 nye oppskrifter er lagt til. En lang rekke nye hverdagsfavoritter har kommet inn, og særlig kapitlene om fisk og sjømat og om grønnsakstilbehør har blitt mye større. I tillegg har boka har fått et helt nytt kapittel med vegetariske middagsalternativer. Resultatet er en ny og fristende – men likevel gjenkjennelig – utgave av en av de mest populære og nyttige kokebøkene noensinne laget på norsk.